Farlig lave nivåer av blodplater

Dagen i dag startet som vanlig klokken 07:00, da fikk jeg min første dose med intravenøs væske. I dag sov jeg heldigvis litt lengre enn det jeg gjorde i går, for dagene blir virkelig ekstremt lange når man våkner tidlig og ikke får sove igjen. 

Etter dosen med intravenøst klarte jeg å sovne igjen, og det var utrolig godt. Våknet igjen rundt klokken 09:00, og da var frokosten servert. Da var det bare å komme seg opp av sengen, spise frokost og hoppe i dusjen. Vaskedamen kom som vanlig inn med sterile klær og rene håndklær. Det å vaske hele kroppen med vodka er virkelig en spesiell opplevelse, og man kan ikke annet enn å flire av det. Renere tror jeg aldri at jeg har vært etter den daglige vasken med vodka! 

Dr. Fedorenko kom inn på rommet mitt når jeg var ferdig i dusjen, og hadde med dagens resultater av blodverdiene mine. Leukocyttene (som beskytter kroppen) har steget med hele 0.1, så de har gått fra 0.09 til 0.1. Slik jeg har forstått det må leukocyttene ha en verdi på over 1 før man slipper ut av isolat. Det var hvertfall slik at når jeg havnet under 1-tallet måtte jeg inn på isolat. 

Blodplatene mine hadde sunket drastisk fra i går! Fra 29 til 9. Fedorenko fortalte meg at alt under 10 er farlig. Hadde jeg begynt å blø eller lignende kunne dette vært fatalt. Derfor har jeg i dag fått innført russiske blodplater inn i kroppen min. Dr. F sa at etter jeg hadde fått det, var det ikke farlig lenger. De passer heldigvis utrolig godt på meg! Det blir spennende å se hvilken verdi blodplatene mine er på i morgen, har man verdier under 20 må man få tilført blodplater. Så det kan hende jeg må få det enda en gang, men det vil morgendagen vise! 

I stad satt jeg å snakket med mamma på telefonen, og helt tilfeldig dro jeg hånda gjennom håret. Plutselig falt det masse små hår ned på genseren min, jeg plukket litt for å se om det kom mer, og for hvert plukk jeg tok kom det ut store tuster med hår! Hjelpes! Så nå er det blitt veldig virkelig. Nå faller håret mitt av, bokstavelig talt! 

Jeg syns det er en skremmende tanke, nå kommer jeg faktisk til å bli helt skallet, helt glatt på toppen. Men jeg vet at det er gode nyheter, for når håret begynner å falle, så betyr det at kroppen jobber bra og verdiene begynner å stige! Så det er godt og vondt på samme tid. Men jeg jubler mest! 

6 kommentarer

Siste innlegg