Håret på hodet faller av

I dag har jeg kommet til dag 6 på isolat! Dagene går egentlig ganske greit, men de blir også veldig lange. Blodverdiene mine har sunket enda mer, men Dr. Fedorenko sa at dette var normalt, og at det mest sannsynlig nå kom bare til å stige. Han nevnte også at det er mulig jeg kun trenger å være på isolat i dag og i morgen. Så kanskje jeg slipper ut allerede på lørdag! Hurra! 

Når jeg er ferdig på isolat, vil jeg få en dose med Rituximab, for å fjerne de siste syke T og B cellene jeg har i kroppen. Dette tar ca 5 timer, og jeg tror de utfører det dagen etter man har kommet ut av isolat. 

Håret begynte å falle av en del i går, så før jeg gikk i dusjen i dag fant jeg frem pads og lotion, også skrubbet jeg forsiktig på hodet. Tenkte kanskje det aller meste ville løsne, men det er noen som fortsatt trives på toppen, så da får de bare være der til de er klar for å falle. Likevel fikk jeg skrubbet bort en del av det, så nå er hodet mitt egentlig bare fullt i dotter med hår litt her og der. Sikkert et komisk syn! 

Noe mer naken og ekte går det vel snart ikke an å bli! Nå er jeg helt snart helt skallet, og null sminke på. Så jada, sånn er det faktisk jeg ser ut! 

Sånn så hodet mitt ut før jeg begynte å skrubbe i dag, og som dere kan se blir det mye hår på padsene. 

Hvis jeg plukker på håret nå også, så kommer det fortsatt mye tuster ut, så håret sitter veldig lett! Skal derfor utføre en ny runde med skrubbing i morgen før dusjen da også. Kanskje jeg får med alt da? 

Når håret mitt begynner å vokse ut igjen tror jeg at jeg skal prøve en litt annen frisyre enn det jeg er vant med. Jeg har alltid ville ha langt hår, men denne gangen tror jeg at jeg skal prøve meg på en litt lang bob. Noe ala dette bildet.

Tror dere jeg hadde kledd en slik frisyre? 🙂

Siste innlegg