Løpet er aldri kjørt

Dagen jeg reiste nedover til Moskva, fikk jeg plutselig helt overraskende en gave fra den kjære, søteste svigermoren til min søster Connie. Jeg hadde aldri forventet å få noe gave i det hele tatt, og ble helt satt ut og rørt. Når jeg åpnet gaven trillet tårene, for et fantastisk menneske, også så lite som egentlig skal til for å gjøre et menneske så glad. Det er noe vi alle burde tenke mye mye mer på. 

Denne lille søte, og mest meningsfylte boken jeg noen gang har lest, er jeg nå nettopp ferdig med å lese. Den inneholder mange små historier og sitater som virkelig får en til å sette tankene i spill. Disse historiene gjorde virkelig noe med meg, helt fra første side i boken og jo lenger ut jeg kom kjente jeg hvordan tankegangen min endret seg drastisk. Ja det er faktisk mulig. Min innstilling forandret seg fra å være ganske normal, til å bli mye mer positiv. Til å slutte å ta ting for gitt, være ekstra takknemlig for de minste tingene. At man faktisk ikke trenger penger og verdifulle ting for å være rik, kjærligheten til noen eller noe er noe av det rikeste man kan eie her i livet. 

Det var veldig mange fine ord jeg kunne tenkt å dele med dere, men jeg har valgt ut ett som jeg synes var ekstra fint, og som ihvertfall fikk meg til å tenke litt annerledes på ting. 

Hele denne reisen her har forandret meg så utrolig mye som person. Til det mye mer positive. Jeg har blitt så mye flinkere til å trekke frem det positive i ting, og prøve å ikke la negative ting påvirke meg for mye. Det er klart man kan ha dårlige dager, det hører til i livet. Men det er også noe med det å kunne lære seg å lete etter den ene lille positive tingen i en ellers så negativ hverdag, som virkelig kan forandre hele dagen. Uansett hvor liten den positive tingen er! 

Et eksempel fra i dag. Mamma og stefaren min ankom Moskva i går, og jeg hadde bestilt sightseeing tur til dem sammen med en av de beste engelsktalende sjåførene som tilhører sykehuset. Sola stråler her i Moskva, og gradestokken viste 21 varmegrader klokken 09:00. Jeg sendte snap til mamma og ønsket de en fin dag på sightseeing og at de var utrolig heldig med været. Da fikk jeg til svar at: Ja, men er meldt regn i morgen. 
Da kjente jeg med engang at det positive i meg virkelig kom frem, så da svarte jeg like så godt at: Hvorfor tenke på regnet i morgen, når du kan nyte den nydelige sommerdagen i dag? 

Livet kan være tøft, man kan oppleve mye motgang, og man har lov til å ha dårlige dager. Man har lov til å synes synd på seg selv i blant. Det har jeg selv gjort. Dere kan tenke dere hvor synd jeg syntes på meg selv den dagen jeg fikk diagnosen min. Men vettu, nå har jeg klart å funnet den positive tingen oppi denne store negative delen av livet mitt. Jeg fikk muligheten til å se hvor mange fantastiske mennesker jeg har rundt meg og som har støttet meg og hjulpet meg hele veien hit til Moskva. Jeg fikk muligheten til å komme til et av verdens beste sykehus innenfor området. Jeg har fått truffet noen av verdens mest vakre mennesker både på utsiden og innsiden. Jeg har fått meg en helt ny stor familie. Jeg har fått en helt ny tankegang og mening med livet.

Og sist men ikke minst, jeg har jo fått livet mitt tilbake!!! ♥

1 kommentar

Siste innlegg