En pakke i posten!

Dette produktet er sponset av iGlow.

I dag når jeg skulle hente posten kunne jeg med stor glede se at det lå en pakke i postkassen. Denne gangen var det en pakke fra iGlow. Jeg visste at det kom en pakke fra de, men jeg visste ikke hva det var. Derfor var jeg utrolig spent når jeg skulle åpne pakken! 

iGlow har veldig mye forskjellig inne på nettsiden deres, alt fra det kjente vippeserumet, til sminke, hudpleie, vippe- og brynsfarger til hårpleie. De har med andre ord veldig mye forskjellig! Det er faktisk ikke så lenge siden jeg bestilte sminke og brynsfarge derfra, da kjøpte jeg Mary-Lou Manizer highlighter og RefectoCil brynsfarge. Dette er faktisk den eneste brynsfargen som fungerer på meg, så jeg er strålende fornøyd! Dere finner brynsfargen jeg bruker her. I tillegg har iGlow gratis frakt, og hvem er det ikke som liker gratis frakt!? Finnes ingenting bedre enn det når jeg først skal nettshoppe!

Inni det rosa gavepapiret fant jeg denne godsaken. Du kan tro jeg ble glad da jeg åpnet og så at jeg hadde fått et vippeserum! Jeg har prøvd dette vippeserumet tidligere, før jeg reiste til Moskva, og det fungerer som bare det! Jeg fikk flere kommentarer og spørsmål om jeg brukte løsvipper men det gjorde jeg altså ikke. Det var bare mine fine vipper som hadde vokst seg lange med dette serumet. Grunnen for at jeg sluttet med serumet da var fordi jeg ikke kunne bruke det under stamcelletransplantasjonen, dette er fordi under behandlingen går man blant annet gjennom cellegift og på isolat får man ikke lov til å bruke sminke. Derfor stoppet jeg med serumet en god stund før jeg reiste til Moskva.

På grunn av cellegifta kan man miste vipper og bryn også i tillegg til hår andre steder på kroppen, man kan ikke styre hvor på kroppen håret faller av. Jeg har allerede begynt å miste mye brynshår, brynene har blitt veldig tynnet ut, og jeg er veldig redd for å miste vippene mine også. Derfor er det perfekt at jeg fikk dette i posten i dag, for med dette vippeserumet så vil vippene vokse fortere, og i tillegg blir de lengre og fyldigere, så da blir det kanskje ikke seende så ille ut hvis jeg skulle miste en del vipper likevel. Man kan også bruke dette serumet på brynene, så kanskje jeg prøver ut det også etterhvert! Vippeserumet finner du her. 

Jeg kommer til å legge ut resultater underveis. På pakken står det at det kan ta fra 3 – 12 uker med daglig pensling før man ser resultater. Jeg husker at jeg følte det tok litt tid før jeg så resultater sist jeg brukte serumet, man kan fort se seg litt blind når man ser vippene sine hver dag. Derfor tar jeg før, underveis og etter-bilder, for da blir det mye enklere å se forskjellen. Jeg har tatt noen før-bilder som jeg vil dele med dere, både med og uten sminke. Så kommer jeg til å ta bilder underveis for å vise resultatene.

Før-bilder uten sminke:

Før-bilder med sminke: 

Har du prøvd vippeserum før? 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg