En liten skogstur

Nå er det noen dager siden siste dere hørte fra meg, det er fordi jeg helt ærlig har hatt noen tunge dager. For meg som er vant til å studere og jobbe, er det en helt annen hverdag for meg nå som jeg kun går hjemme. Jeg har vært hjemme i litt over 3 uker nå, og jeg holder allerede på å gå på veggen. Jeg er så lei av å bare gå hjemme uten å gjøre stort. Dagene blir lange, og fryktelig ensformige. De dagene det i tillegg er dårlig vær ute blir ikke humøret noe bedre heller. Jeg er en person som må ha noe å gjøre nesten hele tiden, og jeg klarer ikke å gå flere uker uten å gjøre noe, jeg blir nemlig sprø! Behandlingen jeg har vært igjennom har vært veldig tøff, og det er en stor påkjenning for kroppen, så jeg vet at jeg burde ha slappet av mye mer. Der kommer rastløsheten inn, og vil ikke samarbeide med hva kroppen egentlig trenger. Selv om jeg bare er litt over 1 måned post har jeg nå funnet ut at det er viktig for meg å begynne å legge små planer fremover slik at jeg kommer meg ut av døren. Så da får vi se om dagene mine kan bli litt lettere, og om jeg finner på noe moro som gjør at jeg faktisk kommer meg ut! 

I dag har jeg ihvertfall kommet meg ut av døren. Sola stråler på den lyseblå himmelen og da er det så mye enklere å komme seg ut. Derfor har jeg dratt meg selv over dørstokkmila og kommet meg ut på en aldri så liten gåtur med litt intervalltrening. 

Denne stien finner jeg ikke så langt unna der jeg bor, og her pleide jeg å trene før jeg reiste til Moskva. Jeg gikk meg derfor en tur hit i dag og tenkte jeg skulle prøve meg på litt intervalltrening. Før gikk jeg ene veien med et par stopper hvor jeg gjorde forskjellig styrke og cardio-øvelser, så sprang jeg tilbake. Ettersom jeg fortsatt skal ta det ganske rolig unngikk jeg løpingen i dag, og gikk i rask gange i stedet. Jeg stoppet som vanlig opp et par ganger på hver vei og gjorde noen øvelser, og det gjorde utrolig godt å røre kroppen sin på denne måten igjen! 

På vei hjem merket jeg at kroppen ble veldig sliten av dette, spesielt beina mine. De føltes ut som gelé, og de siste meterne inn til huset var så utrolig slitsomme. Jeg måtte bare hoppe rett i sofaen med et glass vann og roe meg ned før jeg fikk gjort noe mer. Beina begynner å bli bra igjen nå, og nå føles det bare så deilig at jeg faktisk har utført min første ordentlige treningsøkt (ikke bare gåtur) etter hjemkomst! Får håpe jeg ikke får svi for dette i morgen. 

Jeg må starte veldig smått ettersom jeg skal bygge meg opp helt fra bunnen, så det blir ikke lange treningsøktene på meg. Hver dag blir det heller ikke, langt ifra, men jeg er fornøyd og glad for hver økt jeg får til. For hver økt så vet jeg at kroppen min bygger seg opp litt etter litt, og det er de små stegene som er viktig nå!

Nå skal jeg gå i dusjen og ta meg en lang, god og varm dusj. Så får vi se hva denne helgen har å by på. GOD HELG! 🙂

3 kommentarer

Siste innlegg