Turist i eget land – bildedryss

Fredag ettermiddag ble det bråbestemt at vi skulle ut på tur! Jeg har gått hjemme i litt over 3 uker, så nå var det godt å komme seg ut av husets 4 vegger, og litt bort fra hverdagen. Jeg hadde lyst til å kjøre et sted hvor vi ikke har kjørt på en god stund, og et sted vi ikke har vært så alt for mange ganger før. 

Turen gikk først til Folldal, her skulle vi egentlig låne oss et telt, men det ble endring i planene på vei dit så derfor bestilte vi oss en hytte for helgen i stedet. Valget havnet på Biristrand-camping, en campingplass mellom Lillehammer og Gjøvik. Plassen ligger helt nede ved Mjøsa, og det var helt nydelig der!

Vi ankom ganske sent fredagen så vi gjorde ikke så mye denne kvelden. Vi ruslet oss en tur ned til vannet og så på solnedgangen, før vi gikk tilbake til hytta og tilbrakte resten av kvelden der.

På lørdag reiste vi inn til Gjøvik sentrum, tittet litt i butikkene og spiste en god lunsj. Så reiste vi på en nydelig strand som ikke lå så langt unna campingplassen. 

Resten av dagen gikk til avslapping. Vi tok med oss litt godt i glasset og gikk ned til vannet, satte oss i gresset og koste oss i sola. Det har vært fantastisk vær hele helgen, vi var så heldige! 

Søndagen kom og det var klart for å rydde og vaske oss ut av hytta. Været var like nydelig, så vi bestemte oss for å reise til Gjøvik klatrepark. Ingen av oss hadde vært i klatrepark før, så vi var ganske store i munn og skulle gå i gjennom alle banene og ta den største zip-linen til slutt. Dette skjedde jo selvfølgelig ikke når vi først ankom og hadde gått igjennom den første og enkleste løypa. Haha, jeg sliter ekstremt med høydeskrekk, og Stian er ikke så glad i høyder han heller. I tillegg har jeg svært dårlig balanse, og den fysiske formen min er ikke så bra ettersom jeg ikke har fått trent den ordentlig opp etter behandlingen enda. Derfor ble det med den ene banen for min del, men Stian var mer modig enn meg og tok en bane til som var hakket vanskeligere. Jaja, alt i alt hadde vi det ihvertfall gøy!

Etter klatreparken var vi veldig slitne og satte derfor snuten hjemover. Vi reiste over Dovrefjell på vei hjem i håp om å se moskus, men det gjorde vi dessverre ikke denne gangen. Kanskje neste gang 🙂 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg