Oppdatering – 1 måned etter hjemkomst

I går var det allerede 1 måned siden jeg kom hjem fra Moskva. Det er fortsatt litt uvirkelig for meg hva jeg har vært igjennom, og mye av grunnen for at jeg føler det sånn tror jeg er fordi jeg føler meg så bra. Det kjennes ikke akkurat ut som jeg har vært igjennom en tøff behandling for bare en måned siden. Dette kan fortsatt være virkninger av steroider og medisiner som jeg fikk i Russland, det kan ta 3 måneder før alt er ute av kroppen. Det blir veldig spennende å se hvordan formen min er om 2 måneder fra nå, om jeg fortsatt føler meg like bra. 

Jeg har enda ikke vært syk siden jeg kom hjem, og det er jeg veldig glad for. Dessverre så begynner jeg å kjenne meg litt forkjøla nå, legen min kunne kjenne at ene siden av halsen min var litt hoven forrige uke, så det kan være et virus som har kommet. Jeg har vært litt småsnufsete i flere dager, men ikke følt meg dårlig utenom det. I dag derimot kjennes det ut som jeg brygger på noe, og jeg håper så inderlig det går over i løpet av dagen, og at det bare er falsk alarm. Jeg var på legekontoret før i dag og tok 1 måneds blodprøvene mine, men jeg har hørt at steroidene og medisinene man får under behandlingen kan påvirke blant annet CRP’en en god stund i ettertid, altså at man kan ha en infeksjon i kroppen selv om CRP’en er normal. Jeg har begynt å hoste en del, og det er tyngre å puste. Det kiler i halsen, samtidig som det er litt vondt å svelge. Har jeg det slik i morgen må jeg ringe legekontoret med en gang de åpner. Jeg skal hvertfall få i meg masse c-vitamin i dag, håper det hjelper!

Dagen i går ble “feiret” på kino med min bestevenninne Tina. Vi så filmen Jurrasic World fallen kingdom, og jeg syns den var bra! Tina og jeg har en spesiell greie for dinosaurer tror jeg, for vi har sett alle Jurrasic Park/World filmene opp til flere ganger, og når vi var små lekte vi med dinosaurer hele tiden. Haha! Det er jo veldig fasinerende å tenke på at det levde slike dyr på jorda lenge før vi eksisterte 🙂

Når jeg kom hjem i 21:30 tiden i går kveld fikk jeg et innfall om at jeg ville ut å trene. Det var veldig god temperatur ute, og jeg fikk plutselig en del energi til overs. Jeg gikk derfor til den lille “skogen min” for å prøve meg på intervaller igjen. Denne gangen prøvde jeg å løpe ene veien slik jeg gjorde før, og det gikk overraskende bra! Jeg trente ikke så lenge, men en god halvtime med litt gåing, løping og styrketrening gjorde seg på en onsdagskveld! Håper ikke den hostingen min er straffa for at jeg kjørte litt hardere på treningsøkta i går kveld. 

Selv om jeg ikke trener så ofte og mye enda, så er det deilig å kjenne at kroppen jobber og fungerer når jeg først trener. Det er så deilig at sommeren er her, og at det er gode temperaturer ute selv om kvelden kommer. Det er så digg å være ute å trene! Har aldri vært noe stor fan av å gå på treningssenter, så for meg er det helt tipp topp å kunne være ute i frisk luft. Eneste som er dumt med å være ute på kvelden nå er all myggen og knotten som absolutt skal spise på deg. På nederste bildet ser du faktisk en liten frekking som tok seg til rette på armen min i går kveld! Vet ikke om det er så lurt for de stakkars insektene å ernære seg på mitt blod akkurat for øyeblikket, da det inneholder blant annet cellegift. Så de lever vel ikke lenge etter de har stukket meg! 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg